tisdag, januari 19

Pärligt värre


Något som präglar vår familj stark just nu är pärlpyssel. I flera dagar har strykjärnet gått varmt. När jag steg upp i morse var lamporna i köket tända och arbetet vid köksbordet redan i full gång "Jag kom på en grej i drömmen som jag måste pärla på en gång"
Det är roligt det där, men veckolånga projekt. En lek som varar och håller på dag efter dag. Unikt hos oss, men nu en verklighet.
Detta är ett axplock av familjens verk.
Verkar något otydligt ska ni veta att alla pärlplattor är någonting. I kö för strykning ligger t.ex. ett grönfärgsprutande vapen mot tjejbaciller..
Ser ni hårdrocksfingrarna, barbapapa, bilen o blomsterkransarna?

3 kommentarer:

Caroline A sa...

Åhh så fint :)

Anonym sa...

Åh! Ellinor, vad glad jag blir när jag ser att du är igång igen med din fina blogg! Här får man alltid inspiration, tänkvärda ord, smarta tips, goda recept eller annat bra! En riktig och äkta "måbra" blogg! Det värmer alltid i hjärtat när man kommer in till dig här på bloggen. Det är härligt att få små glimtar från din vardag.
kramar Elin Olars

ellinor sa...

Nämen, kära nån vilken fin kommentar - jag blir alldeles rörd och varm i hjärtat! Tack Elin. Och du, jag saknar din blogg något alldeles kollosalt, har ju recpetboken full av Elins hamburgebröd, Elins havrebaguetter, Rofan o elins mormors våfflor :)
STOR KRAM